הרצאות שלנו
אני נותנת הרצאות כי יש הרוצים להעשיר את הידע בתזונה ואף להתחיל בשינוי באורח חייהם, ואינם יודעים מהיכן להתחיל. לאחר הרצאה כזו הם בהחלט יקבלו נקודות אחיזה בזכותן יוכלו להתחיל בשינוי שיבוא לידי ביטוי :
- בהרכב תכולה קיימת, ועתידית, במזווה – סילוק כל מה שאינו "תומך בריאות" במלאי הקיים וחידוש המלאי לפי הקונספט החדש - תומך הבריאות.
- עריכת קניות ממוקדת מטרה – לא כל הבא ליד בזכות מבצע ברשת השיווק או בגלל אריזה מפתה במיוחד
- חיפוש אחר ספקים אמינים – אם כי לא בהכרח גם זולים.
- הקפדה על איכות המזון העולה על השולחן.
- הקפדה על כמות המזון המוכנסת לצלחת (בסיבוב אחד ויחיד לארוחה).
- הקפדה על שעות שנועדו לאכילה – בלי נשנושים באמצע.
- הקפדה על אורח חיים מאוזן (אכילה, שתיה, פעילות גופנית, שינה).
הרצאות מיועדות:
לאנשים הנרשמים להרצאה שנושאה פורסם או קבוצה המבקשת הרצאה בנושאים שהקבוצה מעוניינת בהם וגם נוצרה לשם כך.
ארגונים המעוניינים בהרצאות העשרה לעובדיהם.
הנושאים להרצאות נפרשים על פני ספקטרום רחב של נושאים ולכן, כל הרצאה תותאם לקהל שיבקש אותה.
יש ברשת הרבה מאד מידע מגמתי שעומדים מאחוריו ארגונים כמו תעשיות המזון והתרופות, ארגון יצרני החלב והבשר וכו'. ללא ספק, המידע "המדעי" שהם מפיצים נועד להלל את נפלאות מוצרי התעשיות שלהם אבל זה לא בדיוק מה שהצרכן צריך.
ההרצאות שלי נועדו להביא ידע חדש ומהיימן המבוסס על מקורות ספרות מדעיים, מחקרים, ראיונות עם מומחים בתחומם ועוד.